Equipage – ett vackrare, mer inspirerande

och väldoftande magasin för oss med hästar som livsstil

Alla känner kanske inte till att en halv miljon svenskar rider regelbundet och att ytterligare 500 000 har någon annan form av koppling till ridsporten?

Jo, så är det. Och det gör den till Sveriges största tjej- och handikappsport och sammantaget landets näst största idrott efter fotboll.


SKRÄDDARSYDD – FÖR DE ALLRA FLESTA

Equipage är skräddarsydd för alla oss som rider, tävlar, hejar på våra barn i stallet och på tävlingsbanorna, kämpar på med vår egen dressyr och gläds för varje extra centimeter vi lyckas hoppa över.


LITE MER ÄN BARA HÄST

Equipage läsare är visserligen vetgiriga och brinner för sin passion – hästar – men de har också en värld utanför stallet. Och det är just det vi tar fasta på i Equipage när djuplodande och instruerande rid- och hästreportage blandas med mer livsstilsbetonade inslag.

          Equipage typiska läsare är en kvinna i rätt mogen ålder som har minst en häst och har ridit länge. Hon tränar och tävlar regelbundet på amatörnivå och dessutom är chansen stor att hon är mamma, hund- och hästgårdsägare.


TIO ÅR OCH I TOPP!

Equipage kom ut första gången i april 2005 och är idag kanske det mest sålda hästmagasinet på tidningshyllorna. Med åtta utgåvor per år säljs den i Sverige Finland och Norge samt skickas till prenumeranter bosatta runt om i hela världen.

På Equipage hemsida hittar du korta, lättlästa

axplock kring det mesta som rör dig som ryttare,

din ridning och hästen.

Där får du då och då elitens utvalda dressyr- och hoppövningar och expertsvar på läsarfrågor. Du håller dig också à jour med skvaller och nyheter, får tips om utrustning och hantering – och allt annat som hör hästlivet till.

«  Till www.equipage.sePå Equipage vägg på Facebook läggs snabba nyheter, heta ämnen och tips upp mer eller mindre dagligen. Gilla Equipage där så umgås du med över 36 000 andra hästbitna.

                              Till Equipage Facebooksida  »

COPYRIGHT © 2020  Månskara Media AB